Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vil jeg da søke med førstegangsvitnemål

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente på snart 19 år nå, og det betyr at jeg må velge hva jeg vil studere videre. Jeg har ingen anelse om hva jeg vil, om det så er å studere, folkehøgskole eller ta et friår. Men det jeg lurte på, om jeg velger å ta et friår(jobbår) vil jeg da søke med førstegangsvitnemål når jeg da skal søke senere? Eller vil snittet heve seg og jeg må eventuelt ta opp igjen noen fag? Jeg sitter nå med dataen på fanget og ser på eventuelle folkehøgskoler men vet ikke hva jeg vil eller hvor, og da blir det vanskelig. Samme gjelder videre studie. Så ser friår som en mulighet, men må derfor vite mer om hva dette vil si, og hvilke "konsekvenser" det kan få om jeg velger å ta den veien. Tusen takk for hjelpa!

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer