Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Yrke etter psykologi i utlandet?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en 17 år gammel jente som går 2 året på VGs. Etter videregående har jeg lyst til å studere psykologi, mest sannsynlig i utlandet(USA eller Storbritannia). Usikker på hva slags yrker jeg får med det faget, og psykolog frister ikke helt, for å være ærlig. Jeg har lyst til å satse psykologi, og synes det er kjempe spennende. Jeg vil gjerne ta en master og kanskje eventuelt en doktorgrad, må man ha en bachelor for å ta en master? eller går jeg rett på et annet studie? Og vet forresten at det er noe ekstra strengt i Norge, og at man må ha klinisk profesjonsutdanning. Jeg har søkt på internett, men synes helt ærlig at det er vanskelig å forstå.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer