Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Til California på filmskole?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en gutt på 19 år som er interesert i film. Jeg gikk to år på elektro og deretter et år påbygg. Nå har jeg et friår hvor jeg jobber. Jeg kunne tenkt meg å studere innen film og fristen er på 1-2 måneder. Jeg kunne tenkt meg bachelor i film eller en fagskole. Jeg har alltid hatt en drøm om å gå et eller flere år filmskole i California. Om jeg går 2 år fagsskole, hva er mulighetene mine ved å dra til California på filmskole? Må jeg gå 4 år bachelor? Også er det lurest å gå bachelor filmskole i Norge eller fagskole? Og da deretter gå til USA.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer