Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Karaktersnitt ved CBS

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg holder på med siste året på vgs nå og har smått startet med å se på videre utdanningsmuligheter. Planen er uansett å studere økonomi, men vet ikke helt hvor og på hvilken måte enda, helst i utlandet. Har NHH i Bergen som en backup plan om jeg ikke finner noe passenede i utlandet. Det som er mest aktuelt nå er Copenhagen Business School. Hørte nå nylig at ekstrapoengene fra realfagene her i Norge ikke teller når jeg skal søke på studier i utlandet. I så fall, hva er snittet for å komme inn på International Business eller noe lignende på CBS? Har sett på utvekslingsmulighetene til både NHH og CBS, begge har gode tilbud og begge ville passet for meg. Det jeg lurer på i tillegg til karakterkrav, er om det er andre anerkjente skoler jeg bør se på før jeg bestemmer meg for å søke på CBS eller NHH. På forhånd, takk for svar.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer