Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Årsstudium i utlandet

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg tror at jeg kommer til å ta profesjonsstudiet i psykologi, men lurer på om jeg skal ta et årsstudium først. Jeg er veldig glad i å skrive, og interisrert i litteratur, filosofi, kunst og historie. Derfor lurer jeg på om det finnes noen årststudier innenfor disse fagene i utlandet? Da tenker jeg på land i Europa, som f.eks. Frankrike, England eller Italia. Jeg får 5 i både engelsk og spansk på skolen. Jeg har lest litt på dette: http://www.studentum.no/utdanning/italiensk-kulturhistorie-og-sprak-arsstudium-110800 . Men lurer på om dere vet om noe lignende, som blir støttet av lånekassen. En grunn til at jeg ønsker dette er for å finne ut om jeg heller bør satse på slike studier istedenfor psykologi, som jeg helst tenker på fordi det er et mye sikere valg. Jeg har også lyst til å ta det i utlandet for å oppleve en ny kultur og bli mer selvstendig og sikker på meg selv. Tusen takk for svar! :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer