Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Bli advokat i USA

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er redd for at min store drøm, om å jobbe som advokat i USA, er i ferd med å gå i grus etter å ha lest dette: http://www.ansa.no/Studier-i-utlandet/For/fag/okonomi-jus-ledelse-og-administrasjon/jus/jus-usa/ Dette er ikke basert på TV-serier, men mine interesser og å jobbe hardt. Mine bekymringer er: -Overfloden av advokater. Er jeg så og si sikret en jobb hvis jeg går til en toppskole som Harvard?(går på IB for en bedre sjans) -Siden sier det er vansklig for utenlanske søkere å komme inn -Hva slags bechelor må jeg ta først? Kan jeg ta det i Norge? -Kan jeg ta LSAT i Norge? -Hvor høyttidlig må ambefalingen være? -Må jeg ta språktest etter IB? -Siden sier at internasjonal jus ikke er atraktivt. -Hvor mye vil det koste? -Tenker eventuelt å gå på Harvard etter LSAT i Norge?(under). Gir dette de samme mulighetene, eller er det like greit å ta alt ute? Stemmer dette? -Highscool Diploma -Bachelor´s degree (4år) -LSAT -Lawschool (3år JG og 1år LLM) -State Bar Exam

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer