Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva trenger jeg for å studere arkitektur i utlandet?

account_circle

SPØRSMÅL

arkitektur er en av studiene jeg har lyst til å studere i utlandet (helst i Australia, England eller USA). akkuratt nå har jeg, inter. engelsk, biologi, S1, og psykologi, men vurderer å bytte ut psykologi med kjemi/fysikk (pga. studie poeng. og økt sjanse til videre studie?). jeg har søkt litt rundt angående arkitekturstudiet i utlandet, og det er litt uklart om man trenger fysikk for å studere arkitektur... så trenger man fysikk for å bli arkitekt, eller holder det med kjemi, eller har ikke programfagene mine noe med arkitektur å gjøre? jeg vet at i norge så er R1 kravet til å studere arkitekt i norge. jeg er så redd for at jeg har "lukket dørene" til mulighetene mine, men vil helst ikke gjør mer arbeid enn det trengst. kunne dere gi meg linken til kravene til å studere arkitektur i de ulike landene nevnt oppenfor? hilsen er super stresset vg2 elev

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer