Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Studere i Sør-Korea

account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Jeg ønsker å studere i Sør-Korea. Jeg har lest at mange anbefaler å studere i utlandet via et universitet i Norge. Altså f.eks. gå et år på et universitet i Norge og deretter gå et år i utlandet, på et søster universitet. Men jeg vil ikke gå den veien visst jeg ikke må. Det jeg lurer på er om jeg må finansiere alt selv eller om jeg får noe støtte fra, eventuelt lånekassen? Jeg har lest litt på nettet for å lære mer om ulike universiteter de har i Sør-Korea osv. Men det ville vert litt fint om dere kanskje kunne anbefalt gode og sikre sider som driver med utveksling? Jeg vil jo helst ikke ende opp med en mange problemer. Har lest om studenter som slettes ikke var fornøyd med dem de hadde valgt å stole på når det gjaldt utveksling. Har blant annet hørt negative meninger om EF. Håper på svar. Med vennlig hilsen, jente 19 :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer