Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Studere medisin i UK - må jeg ha fysikk?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei hei! Jeg er en jente som foreløpig går i 2.året på allmennfag og har store ønsker om å studere medisin, en gang i fremtiden.Jeg har valgt å ta kjemi 1 og 2, biologi 1+2 og S matte 1+2, men ikke fysikk. jeg har veldig lyst å studere i utlandet, spesielt i Storbritannia. Er det umulig for meg å komme inn på medisinstudiet uten fysikk? eller finnes det andre alternativer? jeg finner ingenting om dette på nett. Hilsen en spent, men samtidig forvirret jente :D

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer