Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Snitt for å bli veterinær? Hva hvis jeg studerer i utlandet?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er ei jente på 15 år 1. Jeg lurer på om hvor høyt snitt man må ha for å bli veterinær, altså for å komme inn på universitet i Norge og i utlandet. 2. Er det en større mulighet for å få jobb, hvis du har studer i utlandet i steden for i Norge? 3. Hvor mye tjener en veterinær i månedslønn gjennomsnittlig, og ca i året? 4. Er det vanskelig å oppdrette sin egen dyrlegepraksis? 5. Og tjener man ikke bedre på det, og i så fall hvor mye? Takk på forhånd

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer