Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Master i klinisk psykologi i Danmark

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg vurderer å bli psykolog, men har ikke godt nok snitt til å komme inn på profesjon. Tror jeg kommer til å få ca 5.0. Tror heller ikke jeg kommer til å klare å gå fra årsstudium til profesjon i Tromsø, med tanke på at det er som et nåløye. Jeg har forstått det som at man kan ta bachelor i psykologi i Norge, for å så ta to år i Danmark for å få tittelen. Men er det mulighet for å gjøre det i Norge også? vil helst ikke til utlandet, men ser meg nesten nødd..

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer