Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

IB fagkrav til studier i Danmark - oversette fagkrav

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! :-) Går i VG1 og funderer på om jeg skal gå IB eller vanlig studiespes. Det som holder meg tilbake fra å velge IB er pga. usikkerhet angående fagkrav. Jeg vurderer å studere på universitet i Danmark etter VGs og vil starte med forberedelser tidlig. Et av opptakskravene innenfor noen linjer ser slik ut i danske universiteter: Danish (level A) English (level B) Chemistry (level A), Biology (level A) and Physics (level C) Mathematics A De egentlige spørsmålene mine er hva de danske fagkrav- og nivåer tilsvarer i IB-fag og nivåer? Hvis jeg har forstått det rett, er det å velge Norwegian SL (fordi norsk dekker dansk) og English SL nok? Eller trenger jeg HL for norsk? Hvis jeg velger HL Chemistry og HL Biology på IB, vil da den naturfag jeg har hatt på VG1 være nok til å dekke Physics C? Jeg har også et spørsmål om hvilken matte jeg trenger? Har hørt at SL Maths tilsvarer R-matte, men er det sant? Er SL nok til for Math A i Danmark, eller trenger jeg HL? :O Tusen takk! :-)

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer