Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Studere i Nederland

account_circle

SPØRSMÅL

jeg går i VG1 nå så kanskje litt tidlig å tenke på det, men etter VGS ønsker jeg å studere i Nederland for å bli lærer på barneskolen. (skal flytte dit permanent når jeg er ferdig) derfor lurer jeg på en del ting - hvor mye koster skoleplassen i året (vil studere i Eindhoven, siden det er 30 minutter bussavstand fra familien) - kan jeg gå på en internasjonal skole hvis jeg har nederlandsk pass, men har bodd hele mitt liv i Norge - hvilken skoler tilbyr lærerutdanningen, og hvilken karakterkrav er det. - er det krav til noen spesielle fag. må man ha realfagene og T-matte når det kommer til bosted er dette ikke noe problem, da jeg skal bo hos familien og språket snakker jeg også tilnærmet flytene (liten norsk tone på det) Jente 16

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer