Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Dyrepleie i USA - studier

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg ønsker å studere dyrepleie, men kommer ikke inn i Norge pga for høyt snitt på skolene. Jeg har gjort en del research på Dyrepleier utdanning i USA, som blir kalt "Veterinary Technician", som er et to årig løp, mens "Veterinary Technologist" er en bachelor på 4 år. Jeg har funnet en skole I California, Los Angeles som jeg har lyst å gå på, som jeg også kan komme inn på. Det jeg lurer på, er om jeg velger å ta utdanning som Veterinary Technician, som er på to år, vil jeg da bli godkjent som en fullverdig dyrepleier i Norge, eller må jeg ta studieløpet på 4 år for å kunne være en fullverdig dyrepleier i Norge? På ANSA sin hjemmeside, står det at det to årige studieløpet vil føre til en associate degree. Vil det da bety at dersom jeg ikke kan bli en fullverdig dyrepleier etter disse årene, så er det i hvertfall større sjanse for meg å komme meg inn på dyrepleie studie i Norge? (På nåværende tidspunkt har jeg et snitt på 3.7)

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer