Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Studere i Seoul - først språkkurs

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har planlagt å studere lingvistikk på SNU universitetet i Seoul, Sør-Korea. Jeg vet allerede jeg må ta koreansk på sånn språkkurs i et år før (som jeg ser lånekassen gir støtte til). Jeg vet SNU har veldig høye krav til karakterer og slikt og er egentlig rimelig sikker på at det er stor sjanse for at jeg ikke kommer inn der i det hele tatt. Tror all støtten til språkkurs i forkant bare gjelder om jeg går på skole der i ettertid, ellers blir det omgjort til lån. Hva skal jeg gjøre om jeg ikke kommer inn?? Er så stressa over det der at jeg vurderer å bare ikke søke i det hele tatt.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer