Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Studere i Bournemouth eller Southampton - kommer jeg inn?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Familien min og jeg skal flytte til England i desember. Jeg har veldig lav snitt og lurer på om jeg kan komme inn på Bournemouth eller Southampton universitet med bare 2.9 i snitt. Jeg har lyst til å studere noe innenfor økonomi. Om jeg ikke kommer meg inn på noen av ønskene, har jeg andre muligheter som kan føre til at jeg muligens kan få en Bachelorgrad i England? Eventuelt kurs? Hilsen en frustrert jente

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer