Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Bli tannlege - men snittet er så høyt - utlandet en mulighet?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har utrolig lyst til å bli tannlege. Dette vet jeg er et vanskelig studie å komme innpå med høyt snitt. Jeg er derfor veldig bekymret for at jeg ikke har høyt nok snitt for å komme inn i Norge. Jeg lurer derfor på flere ting. Hva er forskjellen mellom å studere tannlege i Norge og utlandet? Etter endt studie konkurrerer studenter som har studert i Norge og studenter som har studert i utlandet på lik linje ang. jobbmuligheter i Norge? Hvis jeg studerer i utlandet har jeg mulighet til å videreutdanne meg til kjeveortoped i Oslo? Kan jeg starte en del av utdanningen i utlandet, og evt. fortsette den i Norge?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer