Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Spørsmål om engelskkurs, tannlege og medisin i diverse land

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg tenker å ta realfag neste år , men vil først lære meg engelsk ved siden av. For at jeg tenkte å studere tannlege i London og da er selvfølgelig alt på engelsk. Så tenkte liksom medisin eller helsefag . Målet mitt er å bli flinkere i engelsk i utlandet og ta realfag( ta realfag i utlandet hvis det er mulig) og deretter kan jeg studere tannlege i odontologi i fem år . så spørmålet mitt er får jeg hjelp hvis jeg tar realfag i utlandet? Kan jeg studere i sør Korea som tannlege? Jeg bor med mor min og hun har ikke jobb , så hun kan ikke betale for meg. siste spørsmålet er Kan jeg studere Engelsk i Kina eller sør-Korea? eller Asia?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer