Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Intervju på et av verdens beste universiteter

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har nettopp blitt kalt inn på intervju på et av verdens beste universiteter (i utlandet). Intervjuet er på torsdag om en uke, og jeg er kjempenervøs. Det norske skolesystemet er bygget opp på en helt annen måte enn i andre land og jeg føler derfor at jeg stiller dårligere enn de andre internasjonale studentene. I tillegg føler jeg ikke at jeg kan nok om faget jeg har søkt på og jeg er kjemperedd for at jeg ikke klarer å svare bra på noen av spørsmålene jeg får! Hva skal jeg gjøre for å ikke bli så nervøs at jeg ikke tenker klart under intervjuet? Hvordan er det best å forberede seg? Jeg er dessuten nesten helt sikker på at jeg ikke kommer til å komme inn. Likevel vet jeg at jeg kommer til å være knust om jeg ikke får en skoleplass. Hva kan jeg gjøre for å takle nederlaget om jeg ikke kommer inn?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer