Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Studere klinisk psykologi i utlandet - kan man få det godkjent i Norge?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går nå på vidergående, og tenker på å studere klinisk psykologi senere. Det er et enormt høyt opptakskrav når det kommer til karakterer for å komme inn på psykologistudier i Norge, og jeg lurer på om det er snittet uten tillagt tilleggspoengene som legges vekt på når du søker, eller om det er med tillegspoengene de ser mest på? Jeg leste på ANSA at det ikke finnes noen forhåndgodkjente utdanninger innenfor klinisk psykologistudie i utlandet, hva vil det bety? Er det fortsatt mulig å få det godkjent i utlandet? Også står det at det er anbefalt å studere psykoligi i norden, hvilke land er det snakk om? På forhånd, tusen takk for hjelp!

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer