Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg vil studere fysioterapi i Australia

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et spørsmål angående utdanning i utlandet. Jeg går nå Vg2 og ønsker å søke på universitetet i Sydney (fysioterapi). Har lest noen omtaler om å studere i Australia hvor alle er veldig fornøyd. Det jeg lurer på er først og fremst hvilke krav som stilles til akkurat dette studiet, tenker å ta enten bachelor eller master. Vet at kravene varierer, men ønsker å vite sånn ca. eller hva det har vært tidligere år. (Har ikke fått tydelige svar på nettsidene). Jeg lurer også på om det er noe problem å gå førstegangstjeneste før jeg begynner på studiene. Lurer også på om hvordan standaren er på hybler/leiligheter der og prisen på dem. Også lurer jeg på om det er vanlig å studere noen år i Norge før man drar til utlandet, dette ønsker jeg egentlig ikke. Til slutt har jeg et veldig åpent spørsmål, er det vanskelig å komme seg inn generelt, eller holder det som oftest om du har 4 og 5 i de fleste fag fra videregående. Takk på forhånd!

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer