Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan oversetter jeg britiske opptakskrav til norske?

account_circle

SPØRSMÅL

Har lust til å studerie i england, på skolens hjem side står dette som et krav «Five GCSEs at grade C or above». Hva betyr det? Trenger eg bare 5 fag med karakteren 4 og generel studie kompetanse? (Er andre krav også men kun dette eg lurer på) Skole nettside: http://www.dmu.ac.uk/study/courses/undergraduate-courses/computer-games-programming-bsc-degree/computer-games-programming-bsc-degree.aspx

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer