Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Medisin - oppbygning av faget i ulike land

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på to ting! 1. Kan man starte på medisinstudie rett etter VGS? Fordi i USA, så trenger man å ta en slags "utdannelse" med bachelor i naturfaglige fag eller noe sånt. Trenger man å gjøre det i Norge, eller kan man søke inn på medisinstudie med en gang? 2. Hvis man studerer medisin i Norge, kan man gjennomføre videre spesialitet i USA, eller hvis man tar hele opplegget i Norge, får man autorisasjon i USA da? Takk for svar!

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer