Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Søke USA - hva må jeg ha av fritidsaktiviteter?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg skal gå på IB-linja til høsten og etter det har jeg planer om å studere i utlandet for å få utdanning innenfor PPE og juss. I mange skoler i utlandet, spesielt i USA, er fritidsaktiviterer veldig viktig. At man er engasjert og gjør mye, og gjerne deltar i flere konkurranser. I Norge har vi ikke klubber og slike ting som mange skoler i utlandet har. Jeg lurer derfor på om dere har noen forslag til konkurranser lignende Unge Forskere eller andre ting jeg kan gjøre for å få en mer imponerende søknad. Jeg er medlem i et politisk parti, driver med frivillig arbeid, synger i kor, har vært med i flere konkurranser og har drivet en elevbedrift. Men jeg vet jeg trenger mer.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer