Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Studere i Cuba, men er usikker på om graden min kommer til å være gyldig..

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Meg og min kjæreste flytter til cuba i ett år for og bo hos min onkel. Han må studere der for og få oppholdstillatelse så lenge, så han har tenkt seg på gostudy sitt program for spansk og latin amerikansk historie. Han har nettop gått tre år på UIB, men mangler tre fag for og fullføre bachelorgraden sin. Kan han eventuelt ta opp disse fagene senere, eller må han ta dem opp - fullføre studiet før han reiser til cuba? Vi tenker på, om graden vil bli ugyldig om han venter så lenge. Vi ønsker gjerne at han kan studere ett år på cuba, for og så fullføre graden sin på UIB når han kommer hjem igjen. Er det mulig? Takk for svar!

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer