Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vil forbedre karakteren bare i muntlig internasjonal engelsk. Går det?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg skal ta opp internasjonal engelsk nå til høsten, etter å ha gått ut av vgs nå i våres. I VG2 var jeg på utveksling, så internasjonal engelsk (muntlig og skriflig) står som godkjent på vitnemålet mitt. Det er i seg selv ikke noe problem, men jeg ønsker et høyere snitt og tenker derfor det er lurt å få en karakter ekstr å dele snittet mitt på, forhåpentligvis da høy. For å få ønsket høy karakter vil jeg da bare ta opp MUNTLIG, men når jeg på PrivatistWeb velger bare muntlig kommer det opp en melding under som sier "Privatister må opp i både muntlig og skriftlig". Jeg har, som sagt, skriftlig godkjent på vitnemålet og vil BARE ta opp muntlig, men betyr det da at det ikke er mulig? Takk for svar!!

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer