Jeg har tenkt å ta opp fag på en privatskole. Er redd for at de ikke er så flinke på tilrettelagt opplæring. Hva bør jeg gjøre? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg har tenkt å ta opp fag på en privatskole. Er redd for at de ikke er så flinke på tilrettelagt opplæring. Hva bør jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 20 år som har STORE matte vansker. Jeg har alltid sletet på skolen, og dette har medført at jeg kun har vg1 og 2 yrkesfag. Det gikk jeg på 1 gang i uken da jeg var lærling. Nå jobber jeg på en omsorg-bolig og har en stor drøm om å studere vernepleie. Jeg har tittet på privat skoler som sonans, og er veldig nære å melde meg på. Jeg tenker at det er bedre for meg å ta det på privat skole da elevene der mest sannsynelig er mer motiverte og voksene. Jeg er bare livredd for at jeg ikke skal klare det. at jeg ikke skal klare eksamen, osv. Det er jo masse penger inni bildet, men de har lovet meg både gull å grønne skoger, da de har masse fine læringsverktøy osv. Men siden det er privat skole er jeg redd for at de kanskje ikke er så flinke på tilrettelagt opplæring og sånne ting. Jeg var på utredning for matte-vansker for et år siden og i brevet mitt står det at jeg har store problemer med matte og ja. Hva burde jeg gjøre? jeg er jo for ung til voksenopplæring..

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer