Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Enn om jeg mister interiørinteressen?

account_circle

SPØRSMÅL

hei! Jeg er en jente som er så utrolig usikker og redd for fremtiden min. jeg har snakket med rådgiveren og noen lærere. går første året i vgs, linjen er studie med formgivingsfag Jeg er interesert i interiør, og har tanker om å bli interiørkonsulent. Probleme er at jeg er utrolig redd for at jeg vil bli interesert i noe annet. Rådgiveren snakket om at jeg bytter linje til høsten til design og håndverk, men er så redd for å anger. men så har jeg funnet en annen vei, at jeg går vidre med studie med formgiving i 3år så søke meg inn på høyskole der jeg kan studere interiør i trondheim. Hva er best å gjøre? samtidig så vil jeg ikke forlate klassen min som jeg går nå, trives utrolig godt i linjen. Hjelp meg, er redd for fremtiden min

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer