Kan jeg nekte å levere mobilen til et "mobilhotell" i timene? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Kan jeg nekte å levere mobilen til et "mobilhotell" i timene?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Om skolen kan kreve at man må levere inn mobilen på såkalt "mobilhotell" eller har man rett til å nekte? Eneste som står i ordensreglene er "Mobiltelefon og annet elektronisk utstyr skal kun brukes etter avtale med lærer." Så har jeg loven på min side om jeg nekter? og heller lar mobiltelefonen ligge i lomma, eller i ranselen min? Og om skolen har spørre undersøkelser, kan man nekte å svare på dem også? Undersøkelser skal jo være frivillig? Lurer også på om lærerene har rett til å beslaglegge mobiltelefoner? Mobiler er jo privat eiendom, og alle har rett på privatliv.

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer