Har læreren lov til å gi meg 1 i karakter når jeg ikke har tatt prøven? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Har læreren lov til å gi meg 1 i karakter når jeg ikke har tatt prøven?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg går første året på videregående. Jeg var borte fra skolen en dag vi hadde naturfagsprøve og så hadde jeg ikke fått noen beskjed om når jeg skulle ta opp prøva. Så jeg ble overrasket da læreren min sa at jeg skulle ha prøve som jeg egentlig skulle hatt to uker tidligere og ikke var forberedt til. Jeg nektet å ta prøva og sa a han kunne godt gi meg anmerkning og ikke deltatt på prøva. Det var det han gjorde først, men nå så jeg at han har endret det til en ener. Han har gitt meg en ener på en prøve jeg ikke har hatt! Han har vel ikke lov til å gjøre det? Jeg har vanligvis 2-3 i naturfag og begynner å bli litt stressa angående dette.. Hadde 4 i naturfag på ungdomsskolen, men læreren min er utenlandsk og sliter på å snakke norsk, så alle i klassa sliter med å forså noe som helst.. hjelp :(

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer