Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva er påbygg til generell studiekompetanse? Hva er høyere utdanning?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg har en del spørsmål. Nå går jeg barne-og ungdomsarbeider vg 2 og tenkte jeg ville jobbe med det. Men nå etter jeg har hatt praksis der så føler jeg meg veldig komfortabel og føler det kan være andre jobber som passer for meg så jeg har begynt å tenke på påbygg i steden. Jeg har ingen anelse hva jeg vil jobbe som, så om jeg tar påbygg aner jeg ikke hva jeg skal gjøre på høyskolen. Også lurer jeg på at om jeg tar påbygg, går jeg liksom barne og ungdomsarbeider påbygg eller blir det utenfor barne og ungdom da? kommer jeg liksom i samme klasse som fks helsefagarbeidere som tar påbygg? og hva er folkehøyskole? det som irriterer meg er at alle vet så mye og jeg vet ingen ting! og hva gjør man på folkehøyskole? og når det kommer til vanlig høyskole hvordan er ting der? har man fag der fks matte, norsk osv? er det litt likt som videregående? får man karakterer? Og om man går påbygg må man gå på høyskole da eller kan man begynne å jobbe rett etter uten fagbrev? er påbygg vanskelig?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer