Kan jeg velge å ta muntlig og skriftlig separat? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Kan jeg velge å ta muntlig og skriftlig separat?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har tenkt å ta eksamen i Urdu nivå II som privatist. Jeg fikk vite fra skolen min (privatskole) at jeg ikke kunne erstatte morsmålet mitt med fremmedspråk. Dermed må jeg ha spansk. Men jeg velger uansett å ta eksamen i morsmålet slik at jeg kan samle sterke karakterer. Siden jeg har oppfylt kravet til fremmedspråk (spansk), kan jeg velge å ta muntlig og skriftlig separat? Altså at jeg tar muntlig nå til vår og hvis jeg er fornøyd melder jeg inn karakteren til skolen. Og jeg tar skriftlig til jul neste år og melder inn hvis jeg er fornøyd. Kan jeg kun ha muntlig på vitnemålet mitt eller kun skriftlig, eller må jeg ha begge, jeg har jo oppfylt kravet til fremmedspråk. Kan skolen min nekte meg å få fritak for fremmedspråk når jeg velger å ta morsmålet mitt som privatist?

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer