Vet dere om noen boarding schools man kan ta som et/to utvekslingsår på vgs?  Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Vet dere om noen boarding schools man kan ta som et/to utvekslingsår på vgs? 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg går 1.videregående nå, og vil gjerne ta et eller to utvekslingsår, fra og med neste år. Jeg vil gjerne gå på boarding school. Egentlig ville jeg gå på EF academy, men det blir alt for dyrt (til tross for stipendet fra lånekassen). Jeg har vurdert United World College (UWC), som er gratis, men vil gjerne vite om det finnes andre alternativer. Så spørsmålet mitt er; vet du om noen boarding schools man kan ta som et/to utvekslingsår. Det er en ekstra fordel om de tilbyr IB, men det er ikke et must. Gjør ikke noe om de koster litt, men bare det ikke koster så mye, evt. at stipendet dekker veldig mye. Håper virkelig at du kan gi meg svar og forslag. Takk på forhånd!

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Arbeidskontrakt og attest

Fått deg jobb? Da har du krav på en skriftlig arbeidskontrakt. Og når du slutter i jobben kan du kreve en sluttattest.

Les mer