Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vil starte på flight academy i Emirates. Kan jeg jeg få støtte eller lån til å ha råd til dette? 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er 15 år og har jo egentlig en stund igjen til jeg skal begynne med utdanning, men jeg har veldig lyst å bli pilot. Jeg har tittet litt og det er flere skoler å velge mellom. I norge kan man få full støtte fra lånekassen, men man er ikke sikret noen jobb når man er ferdig. Jeg har veldig lyst å fly som pilot i Emirates og de har nylig lansert et helt nytt flightacademy, når man er ferdig med utdanningen der går du rett inn i Emirates. Jeg tror det kunne vært det rette for meg, men problemet er at det koster rund 160.000 dollar for utdanningen og jeg kommer ikke til å ha råd til det alene. Er det noen form for mulighet å få lån på utdanning i utlandet eller eventuel søke et lån i FOE? Håper du skjønte hva jeg lurte på . Takk på forhånd :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer