Vil bli lege, men er redd jeg ikke kommer inn på medisinstudiet.  Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Vil bli lege, men er redd jeg ikke kommer inn på medisinstudiet. 

account_circle

SPØRSMÅL

Går i 10 og har virkelig dårlig karakterer(fikk 4 i snitt i 9.)Jeg vil bli lege, jeg tror ikke jeg kommer på en bra vgs med en firer i snitt. Altså dette er VELDIG viktig for meg,hvis jeg ikke kommer på medisin,er egt hele livet mitt ødelagt. Jeg kom til norge før ca 4 år, så kan ihvertfall ikke få 6,ere i alt. -Det er for mye press på skolen.Hvordan kan jeg si det til lærerne?Jeg får intens vondt i mage pga stress, jeg klare ikke å leve normalt, jeg klare ikke å sove fordi har vondt.Jeg blir stresset av alt,mest pga skolen. Dette har jeg hatt siden jeg kom til norge.Legene klarer ikke å hjelpe noe stort.Har vært hos legen FLERE ganger i 2,5 år, tok medisin "nexium" i en måned, men har vondt enda, han sa hvis jeg får vondt i mage etter,må jeg må ta en ting inni magen for å se hva problemet er "husker ikke hva det het".Jeg er veldig redd for å si at jeg har vondt fordi jeg vil ikke ha en ting gjennom munnen til mage. -Hva slags andre mulighet har jeg (for å bli lege, IKKE SYKPLEIER)

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer