Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg vil starte på folkehøgskole, men pappa sier det uaktuelt.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går vg1 design og håndverk, og kom derfor ikke inn på førstevalget mitt, medieproduksjon. Det er veldig få skoler i nærområdet mitt som har medieproduksjon og derfor kan jeg bare søke på en skole dersom jeg har lyst til å bo hjemme. Jeg vil ikke gå vg2 og vg3 på design og håndverk linja fordi jeg føler den ikke passer meg i det hele tatt og har derfor veldig lite motivasjon. Jeg har bestemt meg for å prøve å fullføre vg1 og deretter søke på nytt på medieproduksjon. Men hvis jeg ikke kommer inn der, hadde jeg tenkt til å ha folkehøyskole som en plan B. Jeg sliter med depresjon og å ha et helt år der jeg ikke gjør noe er definitivt ikke bra for meg, og da tenkte jeg at fhs kunne passet meg bedre, og det virker veldig fint og gøy der. Men pappa sier at det er uaktuellt fordi da mister jeg bare motivasjonen for å evt gå medieproduksjon etter det igjen. Hva burde jeg gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer