Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg dra på utveksling når jeg går musikk, dans og drama? 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente i 10. klasse og er veldig usikker på hvilken linje jeg skal velge på vgs til neste år. Fristen er jo nær og snart er jeg nødt til å søke.. Jeg har VELDIG lyst til å velge musikk, dans og drama (musikk, idrett og vanlig studiespess er det eneste vi har her). Men det eneste problemet med musikklinja, er at jeg er usikker på om jeg kan dra på utveksling på vg2? Det er noe jeg er veldig interessert i, men noen sier at å dra å utveksling kan være vanskelig hvis man går musikk? Fordi da mister man så mye av det man skal lære innenfor musikk på vg2, må man ha noe musikk relatert på skolen i utlandet da? Hilsen en veldig forvirret og nysjerrig jente

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer