Veldig lyst å dra på utveksling på VG2 Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Veldig lyst å dra på utveksling på VG2

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg starter på VG1 nå og har veldig lyst å dra på utveksling på VG2, har alltid drømt om det. Problemet er at jeg ikke klarer å bestemme meg. Hvis jeg drar kommer jeg til å savne familien min så utrolig mye, vi har et veldig nært forhold. Men jeg vil virkelig få en opplevelse for livet hvis jeg drar og blir mer selvstendig! Har så lyst å oppleve en annen kultur og bli kjent med nye folk! Dessuten støtter ikke familien min meg akkurat. Søstrene mine sier jeg burde vente til etter VGS og at der er dumt å dra nå..vet ikke hva jeg skal gjøre. Er spesielt vanskelig å bestemme meg for å dra når søstrene mine ikke støtter meg. Kan jo dra et semester i stedet for 1 helt år, men samtidig lønner det seg ikke med tanke på penger. Er jo ganske dyrt å dra på utveksling! Så det jeg prøver å si er at jeg ikke klarer å bestemme meg for å dra eller ikke. Er så vanskelig selvom jeg seriøst har tenkt på dette i flere år. Har også hørt at det er veldig tøft å reise, starte på ny skole etc..

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer