Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Studere  medisin i USA

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Etter vidregående ønsker jeg å studere medisin i USA. Tankene mine er å gå på Medical School, altså universitet. Men det er noe jeg lurer på. Kan jeg søke på Medical School rett etter vidregående, eller er det noen fag på universitetet man må gå før man kan søke? Hvor mange år vil kommer det til å ta? De som går på Medical School, bor de på samme sted som de andre eleve, eller er Medical School et annet sted og helt for seg selv?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer