Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Sør-Korea

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurte på om hvis jeg vil studere i Sør-Korea etter VGS kan jeg da ta friår for dette? Går nå på VG1 Helse og Oppvekst og skal ta VG2 Barne- og ungdomsfag. Etter det skal jeg egentlig ut i 2-års læretid i en bedrift, men er det mulighet for meg å ta et friår eller to til Sør-Korea først for å studere på universitet der, også begynne i lære etter jeg er ferdig med studier der eller må jeg fullføre læreperioden min først?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer