Hvordan kan dra til Sør-Korea på utveksling på vg2? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hvordan kan dra til Sør-Korea på utveksling på vg2?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 16 som går VG1 nå. Jeg har utrolig lyst å dra på utveksling til VG2, til Sør-Korea, men jeg trenger hjelp med å finne ut om det i det hele tatt går ant, og isåfall hvordan jeg skal gjøre det også videre. Vet dere om noen organisasjoner som gir utveksling til Sør-Korea? Trenger veldig hjelp, og er redd jeg skal bli sen med å søke. Og om utveksling ikke går, går det ant å ta koreansk som språk. Har spansk 2 nå, også lurer jeg på om det går ant å "bytte", altså søke om fritak fra spansk og heller ta koreansk som privatist i VG2. Jeg har ikke koreansk som morsmål (morsmålet er norsk), men har familie i korea, og jeg elsker språket og kulturen.

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer