Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Ett år i USA og så fortsette det samme studiet her i norge?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg går mitt siste år på videregående skole nå. Jeg har planer om å ha ett friår og jobbe opp litt penger og så reise til USA for å studere markedsføring. Det jeg lurer på er om det går an å reise ned der og f.eks gå ett år og så fortsette det samme studiet her i norge? Jeg tenkte på et college der nede som egentlig varer i 4 år, men jeg vil gjerne være der ifra begynnelsen og så reise hjem etter et år og fortsette her. Er dette mulig ? Er det noen spesielle skoler som har denne muligheten ? Jeg vet det går an å begynne her i norge og så være en utvekslingsstudent, går det ikke an å gjøre det motsatt?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer