Hopp til hovedinnholdet

Informasjon om rødt partiet.

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg fikk noen spørsmål og lettet etter hele rødt partiet sidene men finner ikke svaret eller kanskje forstår jeg ikke det så bra. Kunne dere gjerne hjelpe meg jeg sliter veldig mye med det temma og egentlig er det flaut for meg men har ikke noe annet å gjøre her er spørsmål: •Partiets hjertesaker (det de er mest opptatt av) [minst to]– og om det er noen sammenheng mellom hjertesakene og partiets ideologi. •Hvilke andre partier har partiet ditt samarbeidet med tidligere og hvem er de mest/minst sannsynlig å samarbeide med på nasjonalt nivå (Stortinget) og i Oslo. Hvorfor velger ditt parti en slik allianse? Er det forskjell mellom hvem partiet ditt samarbeider med lokalt og nasjonalt? Hvorfor?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Vi kan dessverrre ikke hjelpe deg med å skrive oppgaven, men vil tro du allerede har vært innom hjemmesiden til det aktuelle partiet du skal skrive om og sjekke ut deler av spørsmålene du stiller. Men først må du finne ut av hvilket parti det handler om.

 

Tipper de har lagt ut partiprogrammet sitt på hjemmesidene, ellers kan du be om å få det oversendt på mail. Da kan du helt sikkert finne svarene du trenger til oppgaven din.

 

Lykke til!

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vanskelig å velge parti?

Politiske partier

Hva er viktig for deg? Finner du det partiet som jobber for dine verdier? Her har du en lenkeoversikt over de politiske partiene og de respektive ungdomspartiene.

Les mer

Hvilke registrerte partier har vi?

Stortinget (colourbox.com=

Det finnes mange registrerte partier i Norge, men få av dem får stor oppslutning ved valg. Her finner du en oversikt over registrerte partier i Norge i dag.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Valg, demokrati og samfunn
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om valg, demokrati og samfunn