Hopp til hovedinnholdet

Hvilke nettsider er oppdatert på politikk?

Jente 19 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg lurer på hvordan jeg kan holde meg mer oppdatert om politikken i Norge. Jeg leser nettaviser og slikt, men føler at jeg ofte går glipp av tiltak som regjeringen innfører. I tillegg er jeg bekymret over at aviser ikke rapporterer noen nyheter eller at de rett og slett bare gir for lite fokus på en sak. Finnes det noen nettsider som veldig oversiktlig viser hvilken tiltak regjeringen utfører, og muligens hva tiltaket går ut på. Eller noen andre måter å holde meg oppdatert på en avisen? Tusen takk for hjelpen!

Besvart 06.11.2018 07:10
 

Svar
Hei

For det første vil jeg anbefale deg å lese seriøse aviser som gjerne har et forskjellig politisk ståsted. Disse koster noe, så kan det være en idè å lese de på biblioteket. Hvis en leser for mye nettaviser uten abonnementtilgang kan en lett få overflatiske blikk på hva som skjer. God journalistikk koster penger!

Av netttsteder kan jeg anbefale stortinget.no og regjeringen.no. De forskjellige politiske partene har også oppdaterte sider, her også vil jeg anbefale å se på flere, ikke bare de en er mest enig med.

Hilsen rådgiver ungdomsskole,  ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Valg, demokrati og samfunn
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om valg, demokrati og samfunn