Hopp til hovedinnholdet

Bør jeg være mer med venner eller bare litt? 

Gutt 15 år
 

Spørsmål

på fritiden er jeg ofte alene. jeg går til klubben, butikken og fotballbanen alene. mange sier ofte at: kom igjen blir du med på butikken?, når jeg er på klubben. jeg er veldig mye alene, hva synes du jeg bør gjøre? være mere med venner, eller bare være litt med venner?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det kommer jo helt an på hva du selv ønsker! Jeg forstår ikke helt av spørsmålet om du synes det er et problem at du er mye alene eller om du faktisk liker det. Det høres jo ut som om vennene dine er flinke til å spørre om du vil være med på ting og at de ønsker å være sammen med deg. Det er helt greit å være litt alene og alle trenger det, men du må være forsiktig så det ikke blir slik at vennene dine tror at du ikke liker å være sammen med dem. Det er ofte det som skjer når man ofte sier nei til å være med på ting, og til slutt orker de ikke å spørre deg flere ganger. 

Om det er slik at du ikke liker å være alene er svaret selvsagt at du må være mer sammen med vennene dine! Si ja når de spør om du skal være med plasser og vær flink til også selv å invitere vennene dine med på ting. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap