Hopp til hovedinnholdet

Hvilken venn skal jeg velge? 

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en gutt på 12 år snart 13. Og jeg har problemer med 2 venner den ene spiller GTA 5 og den andre LoL, når begge er logget på Skype, så får jeg et problem. Når den 2 logger på så sier den 1 at jeg ikke skal spille med ham og jeg sliter med å velge siden begge er vennene mine. Den 2 får ikke lov av moren sin til å kjøpe GTA 5. Og den 1 har ikke PC så jeg sliter litt med å velge, hvem jeg skal spille med!! Hva skal jeg gjøre? Trenger noen fasiter på hva jeg kan gjøre.!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Jeg tror at det er viktig at du spiller med den du har lyst til. Og hvis du har lyst til å spille med begge, så kan du kanskje foreslå at dere kan spille sammen alle tre? Siden han ene ikke har pc, så blir dette kanskje litt vanskelig, men det kan jo hende at dere har et spill som alle kan spille? 

Hvis det er slik at du har veldig lyst til å spille et spill, så synes jeg du sal spille det. Kanskje du ikke skal tenke på at den ene vennen din blir sur hvis du velger han andre? Jeg tror han bare blir sur fordi at han har veldig lyst til å spille med deg. Hvis du ikke velger han, så tror jeg at han vil skjønne at du bare ville spille noe annet, og at det egentlig ikke er et problem for han. 

Det største tipset jeg har til deg er at du skal gjøre det du har lyst til. Uavhengig av de to andre vennene dine. (Du skal selfølgelig ikke alltid gjøre dette, men akkurat i dette tilfellet, så tror jeg at du må gjøre dette. Kanskje vil vennene dine forstå at det ikke er så lett for deg å velge hele tiden utifra det de sier til deg?). Det letteste for deg tror jeg vil være å velge utifra det du vil :-)

 

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap