Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg snakker mye hjemme men lite i gjengen

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg synes det er vanskelig og snakke i gjengen. Vist de snakker om noe er jeg bare enig og sier ikke så mye mer. Jeg sier også ikke om mine meninger bare lar de snakke.. Vi er 6 stykk i gjengen som kjenner hverandre mest, jeg har ikke gått i klasse med dem før, og jeg har kjent dem i ca 1. år og klarer ennå ikke si et ord, jeg svarer bare på det de sier.. Det er 1 i gjengen som føler seg utenfor. Jeg synes det er litt dårlig miljø i gjengen vår. Det er noen som snakker mest i mens vi bare står og følger med og kanskje bare sier noen få ord. Hjemme snakker jeg mye, på skolen omvendt.. Jeg har blitt mobbet tidligere i den gamle klassen i ca. 6.7 år så jeg er redd for og snakke for da er jeg redd de gjerne ikke liker meg:/ Nå har jeg begynt og gått til sykologen for og snakke om andre ting en bare det. De i gjengen sier jeg er Snill, fin lagt lyst hår og sånn men det er så vanskelig og snakke.. Har du noen tips på hva jeg kan gjøre? :/ :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer