Hopp til hovedinnholdet

Hei jeg er en gutt på 13. Er kompis me en men han liker jenta jeg er sammen med og han flørter mye med hun. Og det verste er jo at han gir f**n om hva jeg sier. Hjelp meg værsåsnill!!

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en gutt på 13. Er kompis me en men han liker jenta jeg er sammen med og han flørter mye med hun. Jeg er jævlig lei av han men det funker ikke å snakke med ham. Han er jo ikke noe god venn. Og det verste er jo at han gir f**n om hva jeg sier. Hjelp meg værsåsnill!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Det kan være veldig kjipt om man føler seg sviktet av en venn, så jeg skjønner at du kan ha det litt vanskelig. 

Du forteller at du er ganske lei av tullet til kompisen din, at du har sagt ifra men han ikke bryr seg. Om jeg hadde vært deg hadde jeg tatt enda en prat med kompisen din, hvor du forteller at hvis han ikke stopper, kan dere ikke være kompiser lengre og at det vil få konsekvenser. Ta også en prat med kjæresten din, hvor du forteller at dette gjør deg ukomfortabel og at du ikke vil at hun skal prate med han.

Jeg har lagt til et par relevante artikler, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å ha kjæreste

par (colourbox.com)

Det er godt å ha en kjæreste! En som er din, og ingen andres. Men hva er det som er så bra med kjærester? Hva synes du? Del dine erfaringer i kommentarfeltet!

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Å være forelsket i noen som allerede har kjæreste

Misunnelig egg (colourbox.com)

Av og til er man ikke like heldig med hvem man forelsker seg i. Noen ganger gjengjelder de rett og slett ikke følelsene dine, andre ganger kan de være opptatt. Hva gjør man om man er forelsket i noen som allerede har kjæreste?

Skrevet av ungdomsjournalist Hege

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap