Lurer på om min gamle bestevenn prøver å få kontakt med meg igjen? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Lurer på om min gamle bestevenn prøver å få kontakt med meg igjen?

account_circle

SPØRSMÅL

hei hadde en bestevennsom jeg var veldig glad i og vi hadde masse til felles og hadde det gøy sammen men på slutten av 2014 begynnte vi å krangle ( en person kom i mellom oss for å splitte oss og det har skjedd ) nå har det gått 2 år uten jeg og xbestevennen min har snakket sammen.. i det åre har gått fort har jeg hatt mye depresjon og tenker mye på om det jeg sier til folk er feil og blir usikker på meg selv osv og jeg har bare 3 venner som egentlig ikke er så glad i meg og bruker meg bare og det vet jeg. men jeg har lyst å kutte knotakt med dem men det kan jeg ikke for jeg er red for være alene osv... og for dag siden begyntte min Xbff å sende bilder å sånt så begynnte vi å sende bilder helle tiden ( kommuniserer med bare bilder uten tekst) så begynner hun å kom til de 3 venne jeg har når jeg er med sånn plutslig og det har hun aldri gjort når jeg er med dem da bli r jeg usikker på meg selv og går bort til skapen min og står der alene da ser Xbff min på meg. hva skal det bety?

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer