Venninna mi og jeg mistet kontakten, hva gjør jeg for å få den tilbake? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Venninna mi og jeg mistet kontakten, hva gjør jeg for å få den tilbake?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg og en annen har vært bestevenner siden vi ble født ca. For en stund siden vokste vi liksom litt fra hverandre og havna i forskjellige gjenger, og jeg tenkte ikke så mye på det. Lurte litt på om hun gjorde det og sånn men var ikke sikker og følte ikke da at hun ble lei seg, men nå i ettertid tror jeg hun ble det. Hvis hun oppfatter det som om jeg ditcha henne, så var det ikke sånn ment fra min side, følte heller at vi vokste litt fra hverandre. Vi snakker sammen av og til og smiler til hverandre. Men jeg begynner å savne henne og lurer på hva jeg skal gjøre, for jeg vil gjerne bli god venn med henne igjen, uten å måtte snakke så mye om hva som skjedde mellom oss på en måte.

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer